Nieuws

1 juni 2017: Klantadvies gestart de maand juni 2017

Voor alle inwoners van Almere Haven bieden wij klantadvies aan: Advies en hulp op maat bij het vinden van de juiste zorg. Op het moment dat je zelf of je naaste problemen gaat ondervinden bij het zelfstandig wonen, bijvoorbeeld door lichamelijke of geestelijke beperkingen, begint er vaak een zoektocht naar wat er nodig en mogelijk is. Veel mensen ervaren het zorglandschap als ingewikkeld. Wij gaan u hiermee helpen!

Waar en wanneer is het klantadvies

In Reedewaard zal Woonzorg Flevoland elke vrijdagochtend een inloop spreekuur houden. 

22 mei 2017: Eerste bijeenkomst van Zorgplein Almere

Alle zorgaanbieders op de Kerkstraat hebben zich verzameld in Reedewaard op uitnodiging van de initiatief nemers van het ZorgpleinAlmere (Reedewaard, Woonzorg Flevoland en Medi-Mere). Onder het genot van een hapje en een drankje werd de oprichting een feit. Han van de Steeg (eigenaar van de Medi-Mere Praktijken) geeft toelichting op de visie en doelen. Binnenkort krijgen alle disciplines een format om de top 3 zorgpaden te benoemen, waarna dit zal worden uitgewerkt. 

23 febr 2017: Specialist Ouderen Geneeskunde (SOG)

Op dit moment is er al een spreekuur in Medi-Mere Haven gestart met een specialist ouderen geneeskunde. Een SOG is een arts gespecialiseerd in zorg voor (kwetsbare) ouderen en chronisch zieken met diverse gezondheidsproblemen. De SOG-arts gaat samen met de huisarts en wijkverpleegkundige de beste zorg inzetten voor de patiƫnt. Daar waar nodig wordt de hulp ingeroepen van zorgpartners van ons ZorgpleinAlmere.

Copyright 2018 - Zorgplein Almere